Sneller groeien?

Wij zijn hét marketingbureau voor de tweewielerbranche

Helemaal wild van fietsen. En we vinden dat meer mensen enthousiast over fietsen moeten worden. Dus helpen we bedrijven in de tweewielerbranche om meer klanten te krijgen. En als klant te houden. Of je nu een groothandel heb, leverancier bent of een dienstverlenend bedrijf voor de tweewielerbranche hebt. 

Hoe we dat doen? Met slimme oplossingen die praktisch, effectief en betaalbaar zijn. Sneller groeien doe je samen met fietsmarketeer.

  Blijf als tweewielerbedrijf

  Image

  Blijf zichtbaar voor je klanten

  Met slimme marketing in de tweewielerbranche

  Mediabedrijven

  Contentmarketing voor de juiste doelgroep. En altijd met een plan. SEO-teksten, interviews of achtergrondartikelen? Wij kennen de branche, ondernemers en fietsers op ons duimpje.

  Toeleveranciers

  Meer klanten, meer zichtbaarheid of aandacht voor je bedrijf? Wij helpen je met het sneller bereiken van je doelen. Profiteer daarbij ook van onze branchekennis en ons netwerk in de tweewielerbranche.

  ONTDEK HOE WE JE KUNNEN HELPEN

   Hoe zet ik marketing zo effectief mogelijk in voor mijn bedrijf?

   Hoe kom ik aan meer klanten?

   Wat is een praktische manier om met mijn klanten in contact te blijven?

   Online meer zichtbaar. Hoe dan?

   Hoe digitaliseer ik mijn fietsverhuur?

   Hoe kom ik hoger in Google?

    

   Leg mij maar eens uit wat jullie voor mij kunnen doen.

   Neem contact met mij op >

   Van je collega's in de branche moet je het hebben.

   Hele goede ervaring met Fietsmarketeer! Veel inhoudelijke kennis, bereidheid, pro-activiteit en enthousiasme. Fijne samenwerking!Robert Veltkamp, viaBOVAG
   Kennis, kunde en karakter, dat is wat fietsmarketeer onze titel Tweewieler brengt. Harrie Hoitink, Tweewieler
   Fietsmarketeer is iemand die precies weet wat ik bedoel. Hij heeft aan een half woord genoeg en handelt snel. Hij schrijft helder, zijn teksten zijn heel toegankelijk. Daarnaast denkt hij ook op marketingvlak goed met ons mee.Daan Luijkx, H&L Accountants en Belastingadviseurs

   Over fietsmarketeer

   Wij zijn helemaal wild van fietsen. Wij zijn fietsmarketeer: dé marketingspecialist voor tweewielerbedrijven, toeleveranciers en mediabedrijven. Met een team van marketingprofessionals zijn wij iedere dag bezig om meer klanten op de fiets te krijgen.

   Als ondernemer in de tweewielerbranche ontbreekt het je vaak aan tijd en geld om je marketing te regelen. Het kan lastig zijn om de juiste doelgroep te bereiken. Of misschien heb je geen tijd of ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Of wil je sparren met iemand die de branche goed kent en jou twee stappen verder kan helpen? Met als doel: sneller groeien in de tweewielerbranche.

   Fietsmarketeer biedt marketingdiensten voor bedrijven en organisaties die actief zijn in de tweewielerbranche zoals fietsverhuurbedrijven, vakblad Tweewieler, viaBOVAG en BOVAG, H&L Accountants & Belastingadviseurs en Kieskeurig. 

   Ben je nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen met sneller groeien? Neem dan contact met ons op. We vertellen het je graag.