e-mailmarketing

Het is jouw klant. Zorg dat je contact houd!

Als fietsenwinkel contact houden met je klanten, hoe doe je dat? Met e-mailmarketing geven jouw klanten toestemming om nieuwsbrieven te sturen. Wist je dat digitale nieuwsbrieven 10 keer krachtiger zijn dan social media? Maar dan moet je wel relevante informatie sturen, anders melden ontvangers zich af.

"Klantenbinding is het toverwoord. Veel webwinkels blijven je op de hoogte houden, maar fysieke winkels doen dat niet."

Met de klant-en-klare e-mailings van fietsmarketeer blijf je onder de aandacht van jouw klanten. We bieden je e-mailsoftware, waarin 14 keer per jaar een gevulde, opgemaakte e-mailing voor je klaarstaat. Met content die is afgestemd op jouw services, assortiment en dealerschappen.

Je krijgt een bericht wanneer een e-mailing voor je klaarstaat. Hierna heb je nog 48 uur om de inhoud aan te passen, te verwijderen of om aan te vullen. Bijvoorbeeld met nieuws van jullie winkel of een lokale actie. En wil je zelf een extra nieuwsbrief versturen? Ook dat is mogelijk, je hebt de keuze om dit zelf te doen of door ons te laten verzorgen. Makkelijk, snel en betaalbaar.

 • Bespaar tijd en houd de regie

  Houd ook in het drukke seizoen contact met je klanten.

 • Direct te versturen e-mailings

  Kant-en-klaar. Inhoud is afgestemd op jouw winkel.

 • Mogelijkheid voor aanpassingen

  48 uur om aan te passen, te verwijderen of om aan te vullen.

 • Gebruikersvriendelijk

  Prettige email marketing software: voor iedereen toegankelijk.

 • Professionele helpdesk

  Bel onder kantoortijden, bezoek het online kenniscentrum of stuur een... e-mail.

En de kleine lettertjes dan? Die zijn er eigenlijk niet.

Voorlopig moet je zelf de e-mailadressen importeren in het e-mailpakket. Wanneer veel winkels met een bepaald kassasysteem werken, dan kunnen we hiervoor in een later stadium een koppeling laten maken.

Wil je klanten attenderen op servicebeurten? Verstuur deze dan vanuit  je kassasysteem.

Klik op de afbeelding hiernaast om een voorbeeld te bekijken.

Wat kost dit?
Voor €50 per maand (éénmalige inrichtingskosten €295) krijg je 14 gevulde nieuwsbrieven per jaar met gebruikersvriendelijke software.

"Dit werkt! Je houdt op een laagdrempelige manier je klanten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en actualiteiten."Marco Kristalijn, Bike Totaal Jan de Jonge Fietsen.

Heb je interesse? Meld je nu vrijblijvend aan!