De social hub: Embrosa

Image

Beschik altijd over professionele berichten voor jouw fietsenwinkel!

Met de komst van social media is iedere ondernemer een uitgever geworden. Maar het vergt nogal wat tijd om de juiste content voor je fans en volgers te vinden. Met de app van Embrosa vind je op een heel eenvoudige manier leuke en interessante berichten over merken en producten.

Daarnaast zorgt Fietsmarketeer voor inspirerende berichten over fietsen, hoe je je fiets moet onderhouden, mobiliteit, fietsroutes en allerlei zaken om je klanten meer fietsplezier te geven.

Al deze kant-en-klare berichten kun je met één druk op de knop posten op Facebook en Instagram. Praktisch en betaalbaar. Je kunt daarbij kiezen uit drie verschillende soorten abonnementen.

Met Embrosa geef je je fietsenwinkel meer zichtbaarheid en bouw je een band op met je klanten. Fietsmarketeer is exclusief partner van Embrosa in de fietsenbranche.

Prachtig systeem waarbij je makkelijk tekst en foto’s kan toevoegen en waardoor je eenvoudig berichtjes kan versturen.Patrick Brakman, Neptunus Tweewielers

Voor merken en leveranciers

Laat jouw dealers jouw berichten gebruiken om je producten te promoten en je merk te versterken.

Voor fietsenwinkels

Gebruik de foto's die je in Embrosa Pics vindt voor je online marketing. Deel ze direct naar je Facebook bedrijfspagina en Instagram.

Ben je fietsspecialist in
Nederland of België? 

Lees hier meer over de Embrosa app.
Hoe het werkt en waar je de app kunt vinden.

Meer over Embrosa voor winkels >

Ben je een merk of leverancier
in de fietsenbranche?

Lees hier meer over de Embrosa app.
Hoe het werkt en hoe je je bereik vergroot.

Meer over Embrosa voor merken >